A mobil az új pénztárca.

Fizess a mobiloddal, és értékes ajándékokat nyerhetsz!

Töltsd le a Simple by OTP alkalmazást NFC funkciós Mit jelent az NFC funkció? A Near Field Communication (NFC) rövid hatótávú kommunikációt jelent. Ha ilyen chip van a mobilodban, akkor a készüléked könnyedén párosíthatod más, szintén NFC-s eszközökkel, és így másodpercek alatt információkat cserélhettek. androidos telefonodra, és regisztráld bankkártyádat.

Szerezd meg: Google Play

Hogyan nyerhetek?

Még sosem használtad fizetésre a mobilodat?

Ha 2017. 11. 24. és 2017. 12. 22. között fizetsz először a Simple by OTP alkalmazással, és sikerül az első 2000 mobillal fizető közé kerülnöd, 5000 Ft-os jóváírást kapsz.

Már fizettél mobillal?

Ha regisztrálsz, válaszolsz egy tippkérdésünkre, és legalább 10 alkalommal fizetsz a mobiloddal, NFC funkciós Samsung Galaxy A3-as Androidos mobiltelefont nyerhetsz.

Ha pedig a regisztráció és a tippelés mellett legalább 30 alkalommal fizetsz a mobiloddal, egy új Nissan Leaf A legújabb, 150 lóerős, 100%-ban elektromos meghajtású új Nissan Leaf olyan kiegészítőkkel teszi még élvezetesebbé a vezetést, mint az automata váltó, az intelligens tempomat, az új 40 kWh-s akkumulátor és az akár 378 km-es hatótáv. típusú autót vihetsz haza.

A képen látható autó illusztráció.

Regisztrálok

Miért jó az érintéses mobilfizetés?

  • Nem kell magadnál tartanod vagy keresgélned a bankkártyádat.
  • Fizetéshez elég a képernyőzárat feloldanod.
  • 5 000 Ft felett is vásárolhatsz PIN kód nélkül.
  • Bármelyik érintéses terminállal rendelkező elfogadóhelyen fizethetsz a mobiloddal.
  • Tranzakciód részleteit bármikor megnézheted a Simple by OTP alkalmazásban.

Hogyan használhatom az érintéses mobilfizetést?

Ha NFC funkcióval Mit jelent az NFC funkció? A Near Field Communication (NFC) rövid hatótávú kommunikációt jelent. Ha ilyen chip van a mobilodban, akkor a készüléked könnyedén párosíthatod más, szintén NFC-s eszközökkel, és így másodpercek alatt információkat cserélhettek. rendelkező, legalább 4.4 (KitKat) vagy újabb kiadású Androidos készüléked van, akkor tudod aktiválni az érintéses mobilfizetést:

Nincs OTP-s bankkártyád? Attól még te is használhatod az érintéses mobilfizetést!
Hogyan használhatom én is az érintéses mobilfizetést?